MALZEMELER
1/2 kg patates
1/2 kg kıyma
1soğan
3 biber
2 domates
1 su bardağı süt
rendelenmiş kaşar,
1 yumurta,
2 çorba kaşığı margarin,
2 çorba kaşığı sıvı yağ
tuz
karabiber
kırmızı biber
galeta unuHAZIRLANIŞI
Patatesleri haşlayın ve püre haline getirin. İçine süt, yumurta, rende kaşar, tuz, karabiber ekleyin. Diğer tarafta, Sıvıyağın içinde soğanı, biberi ve kıymayı kavurun, domatesleri ekleyerek, yumuşayıncaya kadar pişirin. Fırına dayanıklı, derin bir cam kabı yağlayarak püre haline getirdiğiniz patatesin yarısını iyice yayın. Üzerine kavrulmuş kıymayı yayın ve pürenin diğer yarısını kıymanın üzerine yayın. En üzerine galeta unu döşeyerek orta dereceli fırında galeta unu pembeleşinceye kadar pişirin
Yemek Tarifleri - Oktay Usta Yemek Tarifleri Oktay Usta Yemek Tarifleri,tatlı tarifleri,oktayustam.com,oktay usta pasta tarifleri,oktay usta kek tarifleri,oktay usta tatlı tarifleri,oktay usta börek tarifleri,oktay usta kurabiye tarifleri
14 Şubat 2008 Perşembe
Hunnak
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder